ویزای ازدواج
ویزای ازدواج، ازدواج و ایجاد رابطه ی احساسی همیشه موضوعی بوده که در طول تاریخ از مرزها فراتر رفته و شرایط فرزندان حاصل این ازدواج مورد نظر جوامع و دولت های مختلف قرار دارد به این معنی که افراد از قومیت ها و ملیت های مختلف در نتیجه ی ازدواج به فکر انتخاب مقصدی برای بنا کردن زندگی مشترک بوده اند در نتیجه دولت ها با وضع قوانینی در مورد چگونگی مهاجرت افراد از طریق ازدواج ( ویزای ازدواج ) در صدد کنترل ورود مهاجرها به کشورهای خود بوده اند بنابراین قصد داریم در این مقاله به توضیح و شرایط دریافت ویزای ازدواج به طور مختصر بپردازیم.
ویزای ازدواج
مفهوم دریافت ویزای ازدواج کسب اجازه ی ورود و زندگی در کشور مقصد در نتیجه ی ازدواج با یکی از اتباع آن کشور میباشد. البته در مواردی صرف داشتن ارتباط احساسی با اتباع بعضی از کشورها ویزایی تحت عنوان ویزای نامزدی به افراد داده می شود برخلاف آنچه خیلی از افراد تصور می کنند سند ازدواج یکی از جزئی ترن و پیش پا افتاده ترین مدارک لازم برای دریافت ویزای ازدواج می باشد و مدارک اصلی مواردی است که مختصرا توضیح داده می شود.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای ازدواج
برای دریافت ویزای ازدواج سه دسته مدارک نیاز است که شامل:
+ دسته ی اول برای دریافت ویزای ازدواج مدارک هویتی نظیر شناسنامه ها، کارت اقامت و … است.
+ دسته ی دوم برای دریافت ویزای ازدواج مدارک مالی که نشان دهنده ی تمکن مالی فرد تبعه و یا در مواردی فرد متقاضی است که شامل مواردی مانند حساب بانکی، فیش حقوقی، سند ملکی و بسیاری موارد خاص است که می بایستی با توجه به شرایط ویژه ی هر فرد تهیه و ارائه شود.
+ دسته ی سوم برای دریافت ویزای ازدواج که مهمترین مدارک مورد نیاز را شامل می شود مدارکی که نشان دهنده حقیقی بودن ازدواج باشد چرا که پیش فرض ذهنی بررسی کننده ی مدارک در هر سفارتی مبنی بر سوری بودن ازدواج ها ( چه در واقعیت ازدواج حقیقی باشد چه سوری ) است یعنی باید سابقه ای سرنوشتی ( chronological) برای فرد متقاضی در رابطه با چگونگی شکل گیری رابطه و اثبات لحظه به لحظه آن ایجاد گردد.
از جمله مدارکی که در این مرحله می تواند تاثیرگذار باشد مواردی مانند عکس های شناسنامه دار، رکورد تماس ها، ثبت سفرها و لحظات مشترک و بسیاری موارد دیگر که فرد به فرد متفاوت بوده و می بایست در مورد آن شخص خاص و رابطه اش مد نظر قرار بگیرد، است. بنابراین می توان درک کرد با وجود ارائه ی این سه دسته از مدارک فارغ از اینکه ازدواج انجام شده باشد یا نه می توان نسبت به دریافت ویزای ازدواج اقدام نمود.
لازم به ذکر است که مراجعه فقط باید از طریق فرد متقاضی در کشور مبدا و فقط از طریق سفارت کشور مقصد در کشور مبدا اقدام بشود به این معنی که تمامی مسئولیت دریافت ویزای ازدواج به عهده ی کسی میباشد که قصد مهاجرت از این روش را دارد و همسر ایشان در کشور مقصد به جز ارائه مدارک کار دیگری بر عهده ندارد.
پیشنهادات ویزا
چنانچه در مورد ویزای ازدواج و مدارک مورد نیاز آن سوالی دارید، میتوانید با کارشناسان رهپویان عدالت در تماس باشید.
آیا شما نکات دیگری در مورد ویزای ازدواج میدانید، میتوانید دیدگاه خود را در انتهای همین نوشته با ما و دیگر متقاضیان به اشتراک بگذارید. ✨