در این مقاله درمورد ویزای آلبانی صحبت کردیم و سعی نمودیم تا مقاله جامع و کاملی درمورد ویزای آلبانی به شما عزیزان ارائه کنیم.در این مقاله درمورد انواع ویزای آلبانی اعم از ویزای کوتاه مدت (نوع C) و ویزای بلند مدت (نوع D) صحبت کردیم.
شما عزیزان میتونید بجای خوندن مقاله به صوت مقاله گوش بدید.🔊🎵
کشور آلبانی ، با اینکه در قاره اروپا واقع گشته ، در اتحادیه اروپا و کشورهای حوزه شینگن قرار ندارد . پس ، بسته به هدف سفر و مدت زمانی که قصد اقامت در آلبانی را دارید ، میتوانید برای ویزای کوتاه مدت یا بلند مدت این کشور اقدام کنید . ویزای کوتاه مدتبه شما اجازه میدهد تا ۹۰ روز در آلبانی بمانید و ویزای بلند مدتبرای اقامت یک ساله در آلبانی صادر می گردد .
اگر پس از دریافت ویزای بلند مدت ، قصد دارید بیشاز سه ماه در آلبانی اقامت نمائید ، لازم است که برای اجازه اقامت آلبانی اقدام نمائید . در ادامه به مطالعه انواع ویزاهای آلبانی ، مدارک لازم و دریافت اقامت آلبانی میپردازیم .
در ایران کشور آلبانی سفارت ندارد و برای دریافت خدمات کنسولگری لازم است که به سفارت این کشور در کشورهای نزدیک به ایران مراجعه نمائید.
انواع ویزاهای کشور آلبانی
کشور آلبانی ویزایی برای اقامتهای بلند مدت (نوع D) و ویزایی برای اقامتهای کوتاه مدت (نوع C) دارد .
ویزای کوتاه مدت (نوع C) ، به شما این امکان را میدهد که حداکثر ۹۰ روز از یک دوره ۱۸۰ روزه در آلبانی اقامت نمائید . این نوع ویزا به صورت یک ، دو یا چند بار ورود صادر می گردد .
ویزای بلند مدت (نوع D) ، برای مدت یک سال صادر می گردد . همچنین اگر قصد اخذ اقامت پس از ورود به آلبانی را داشته باشید ، این ویزا را دریافت خواهید نمود . این ویزا نیز به صورت یک ، دو یا چند بار ورود صادر می شود .
ویزای کوتاه مدت (نوع C)
ویزای توریستی
ویزا برای مقاصد پزشکی
ویزا برای برنامههای علمی ، فرهنگی ، ورزشی و بشردوستانه
معافیت ویزا برای ورود و اقامت در آلبانی تا ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه :
کشور آلبانی عضو محدوده شینگن نمی باشد و در نتیجه ویزایی که از سمت دولت این کشور صادر می گردد ، ویزای شنگن نخواهد بود و با آن اجازه سفر به کشورهای حوزی شنگن را ندارید. ولی اگر ویزای شینگن داشته باشید میتوانید به کشور آلبانی وارد شوید ، به شرط اینکه ویزای صادر شده الزاماً باید قبلاً در یکی از کشورهای حوزه شنگن استفاده شده باشد یا افراد دارای مجوز اقامت در یکی از کشورهای حوزه شینگن باشند .
دریافت اجازه اقامت آلبانی
اجازه اقامت به شما امکان این را می دهد که بیشاز ۹۰ روز در آلبانی بمانید . با توجه به هدف اقامت خود میتوانید برای کار ، تحصیل ، پیوستن به خانواده و غیره درخواست اقامت نمائید.
برای درخواست اقامت لازم است بعد از ۳۰ روز که وارد آلبانی شدید ، اقدام نمائید . روش درخواست اقامت ، به صورت آنلاین می باشد . شما باید به صورت آنلاین در E -Albania درخواست خویش را ارسال نمائید و مراحل ذیل را انجام دهید :
روی دکمه « اجازه اقامت – Residence Permi » کلیک و همگی اطلاعات درخواستی را تکمیل نمائید .
مدارک لازم را با فرمت PDF در سایت آپلود نمائید .
مدارک شما بایستی اصل ، قانونی و به زبان آلبانیایی ترجمه شده باشد .
در این مرحله اداره پلیس ایالتی آلبانی به درخواست شما رسیدگی خواهند نمود .
بعد از اتمام مراحل به صورت آنلاین ، حتما باید شخصاً در اداره مهاجرت محلی حاضر شوید و برای اجازه اقامت در آنجا نیز به صورت حضوری درخواست نمائید . اداره مهاجرت محلی به درخواست ویزای شما رسیدگی میکند . بعد از ۳۰ روز میتوانید مجوز اقامت خود را در همان دفتری که درخواست ویزای خود را ارسال کرده بودید ، دریافت نمائید .
دلایل ریجکتی ویزای آلبانی
در ادامه بعضی از رایجترین دلایلی که باعث ریجکت شدن ویزای آلبانی شما میشوند ، آورده شده است .
تکمیل نبودن مدارک یا نقص مدارک
ورود اطلاعات نادرست در فرم درخواست ویزا
عدم حضور به موقع در وقت قرار ملاقات سفارت
وجود تناقض و تداخل بین اطلاعات فرم درخواست و پاسخهای شما در مصاحبه سفارت
دقت نمائید ، اگر تحت هر شرایطی درخواست ویزای شما رد شود ، میتوانید مجدداً درخواست صدور ویزا یا درخواست تجدید نمائید .
نتیجه گیری
در این مقاله درمورد ویزای آلبانی صحبت کردیم و سعی نمودیم تا مقاله جامع و کاملی درمورد ویزای آلبانی به شما عزیزان ارائه کنیم.در این مقاله درمورد انواع ویزای آلبانی اعم از ویزای کوتاه مدت (نوع C) و ویزای بلند مدت (نوع D) صحبت کردیم.امیدواریم که این مقاله به تمامی سوالات شما در این زمینه پاسخ داده باشد.اگر بازهم سوالی در این زمینه دارید میتوانید سوالات خود را در بخش دیدگاه ارسال نمائید تا در اسرع وقت توسط مشاوران مجرب مجموعه در سریع ترین زمان ممکن پاسخ داده شود.