مشاوره و ارزیابی رایگان!
دوست داشتم
5/5 - (1 امتیاز)

مهاجرت به آلمان


 

آنچه در این مقاله خواهید خواند...

مهاجرت به آلمان

 

مهاجرت به آلمان

 

تصمیم مهاجرت بی‌شک از مهم‌ترین تصمیم‌های زندگی هر فردی است. بعد از اینکه تصمیم به مهاجرت می‌گیرید، اولین سؤالی که برایتان پیش می‌آید این است که کدام کشور شرایط بهتری برای زندگی و مهاجرت دارد؟ اگر قصد مهاجرت به اروپا را داشته باشید، برای مهاجرت به آلمان، آلمان از همه نظر مقصد مناسبی برای شما خواهد بود.

کشور آلمان، کشوری صنعتی است که با داشتن کمپانی‌های بزرگ و کارخانجات مطرح در سطح جهانی، از ثروتمندترین کشورهای قاره اروپا به شمار می‌رود. با پتانسیل‌های اقتصادی بالایی که آلمان دارد، فرصت‌های شغلی مناسبی در این کشور در انتظارتان خواهد بود، چرا که این کشور با کمبود نیروی کار روبه‌رو است.

همچنین، دانشگاه‌های کشور آلمان، از سطح علمی بالایی در دنیا برخوردار هستند و امکان ادامه تحصیل در این کشور به دو زبان انگلیسی و آلمانی فراهم است. وضعیت عمومی زندگی در آلمان از هر نظر دارای سطح مطلوبی است و همین موضوع باعث مهاجرت تحصیلی بسیاری از افراد به این کشور می‌شود.

البته باید توجه داشته باشید، در صورتی می‌توانید اقامت دائم آلمان را بگیرید که پس از پایان تحصیلتان بتوانید در این کشور شغل مناسبی پیدا کنید. برای پیدا کردن شغل، پس از پایان تحصیل به شما ۱۸ ماه فرصت داده می‌شود تا به جستجوی شغل مورد نظر خود بپردازید و چنانچه شغلی بیابید، می‌توان در این کشور ماندگار شوید.

به‌دلیل هزینه‌های پایین زندگی، امنیت اجتماعی و خدمات دولتی گسترده، کشور آلمان از بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت ایرانیان است. مناسب بودن بازار کار این کشور، رشد اقتصادی بالا، دارا بودن ثبات اقتصادی و سیاسی و برخورداری از تحصیل رایگان، از جمله مزایای مهاجرت به آلمان هستند.

موسسه حقوقی آلمان ره پویان عدالت، با سابقه فعالیت در زمینه مهاجرت و اعزام دانشجو به آلمان، از موسسات معتبر و محبوب مهاجرتی و حقوقی در سطح کشور است. این موسسه با دارا بودن وکلا و مشاورین مجرب در امور مهاجرت، در خدمت هم‌وطنان عزیزی است که تصمیم به مهاجرت قانونی به کشور آلمان یا ادامه تحصیل در این کشور را دارند.

ما در تمامی مراحل و جزئیات این مسیر ناآشنا، از تصمیم به مهاجرت و بررسی شرایط لازم برای مهاجرت تا اسکان کامل و مشغول شدن به کار یا تحصیل، ثبت شرکت، خرید یا رهن منزل و هر اقدام دیگری در این کشور با افتخار، در کنار شما خواهیم بود. برای دریافت ویزای تضمینی آلمان کافی است با ما تماس بگیرید تا شرایط شما برای مهاجرت مورد بررسی قرار گیرد و از راهنمایی‌های لازم برخوردار شوید.

 

اقامت در آلمان

راه‌های اخذ اقامت در کشور آلمان به‌طور کلی در شش دسته زیر قرار می‌گیرند:

 

مهاجرت به آلمان اقامت

 

• تحصیل در آلمان
• کار در آلمان
• سرمایه‌گذاری در آلمان
• ازدواج با تبعه این کشور
• تولد در آلمان
• پناهندگی به آلمان

از میان این راه‌ها، سرمایه‌گذاری، کار و ازدواج با اتباع کشور آلمان منجر به گرفتن اقامت در آلمان می‌شوند. راه‌های دیگر به اخذ تابعیت آلمان نمی‌انجامند، بلکه تنها اجازه اقامت موقت در این کشور را می‌دهند. به‌عنوان مثال، مسیر ادامه تحصیل می‌تواند با ختم شدن به اشتغال، منجر به کسب اقامت دائم آلمان شود.

 

مهاجرت به آلمان

تحصیل در آلمان

یکی از روش های مهاجرت به آلمان مهاجرت تحصیلی به آلمان است. آلمان کشور مناسبی برای ادامه تحصیل است، چرا که اعتبار بین‌المللی دانشگاه‌های این کشور بسیار بالاست. گرفتن مدرک از این دانشگاه‌ها می‌تواند مسیر شما را برای ورود به بازار کار بین‌المللی هموار کند. در آلمان می‌توانید هم زمان با تحصیل، به کسب تجربه کاری بپردازید و این از مزایای ادامه تحصیل در آلمان است.

بعد از فارغ‌التحصیل از کالج در آلمان، دانشجویان فرصت دارند که در آلمان درخواست اقامت بدهند. برای یافتن شغل به فارغ‌التحصیلان مهلت 18 ماهه داده می‌شود و در صورت یافتن شغل، سه سال بعد از آن می‌توانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند.

کشور آلمان با داشتن قوی‌ترین اقتصاد حوزه اروپا و پایین‌ترین نرخ بیکاری در تمام کشورهای جهان، کشوری امن برای کار و زندگی به شمار می‌رود. به‌طور کلی مزایای تحصیل در آلمان به شرح زیر است:

• تحصیل رایگان دوره مدرسه در آلمان
• امکان ادامه تحصیل به زبان انگلیسی تا مقطع ارشد و دکتری
• امکان اقامت 18 ماهه بعد از پایان تحصیل برای یافتن کار
• امکان گرفتن اقامت دائم بعد از فارغ‌التحصیلی
• امکان تحصیل در هر رشته دلخواه (مهندسی، پزشکی، هنر، دندانپزشکی، داروسازی و…)
• امکان کار پاره وقت در کنار تحصیل برای تأمین مخارج زندگی
• امکان رفت و آمد به کشورهای حوزه شینگن با ویزای دانشجویی

ترم‌های تحصیلی دانشگاه‌های کشور آلمان، مانند اکثر دانشگاه‌های اروپایی، از سپتامبر تا مارس (ترم زمستان) و آوریل تا آگوست (ترم تابستان) است. طول مقاطع تحصیلی مختلف در آلمان به شرح زیر است:

• دوره دیپلم در آلمان (Abitur) : 12 سال
• دوره کارشناسی (Bachelor) : بین 6 تا 8 ترم (5/3 تا 4 سال)
• دوره ارشد (Master) : بین 3 تا 4 ترم (5/1 تا 2 سال)
• دوره دکتری (PhD) : بین 3 الی 6 سال
• دوره آسبیلدینگ (Ausbildung) : بین 3 تا 4 سال

 

برای پذیرفته شدن و ادامه تحصیل در دانشگاه‌های آلمان دارا بودن شرایط زیر لازم است:

آزمون: Test AS آزمونی استاندارد برای سنجش استعداد تحصیلی متقاضیان تحصیل در کشور آلمان است که به زبان‌های آلمانی و انگلیسی برگزار می‌شود. در واقع، با این آزمون، استعداد شما برای تحصیل موفقیت‌آمیز در دانشگاه‌های آلمان سنجیده می‌شود.

زبان آلمانی: بدیهی است آشنایی با زبان آلمانی لازمه پذیرش در دانشگاه‌های کشور آلمان است. (به‌جز دانشگاه‌های انگلیسی زبان) با شرکت در آزمون‌های زبان آلمانی مانند Test DaF یا DSH می‌توانید این مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارید.

ویزا: برای ادامه تحصیل در آلمان، لازم است که برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید.

تمکن مالی: باید به طریقی به دولت آلمان ثابت کنید که توانایی تأمین هزینه زندگی خود در مدت تحصیل در این کشور را دارید. سرمایه لازم تمکن مالی آلمان سالانه، ۱۰۳۳۲ یورو است.

بیمه درمانی: برای تحصیل در آلمان، داشتن بیمه درمانی الزامی است و باید بیمه نامه خود را هنگام ثبت‌نام در دانشگاه و برای درخواست مجوز اقامت، ارائه دهید.

 

مهاجرت به آلمان

سرمایه‌گذاری در آلمان

یکی از روش های مهاجرت به آلمان سرمایه گذاری در آلمان است. کشور آلمان از اعضای قدرتمند اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است، یعنی اتباع آن مجاز هستند تا به ۲۵ کشور دیگر عضو این پیمان بدون نیاز به ویزا، سفر کنند. اقتصاد آلمان دومین اقتصاد اروپاست، همچنین در بخش تولیدات ناخالص نیز دارای رتبه چهارم در سطح منطقه اروپاست.

برخورداری از جاده‌های باکیفیت ساخت بالا و وسایل حمل و نقل عمومی فراوان، باعث شده است که خدمات حمل و نقل عمومی بسیار متنوعی برای شهروندان این کشور در دسترس باشد. حتی در شهرهای آلمان دوچرخه‌های ارزانی برای حمل و نقل در اختیار شهروندان قرار داده می‌شود. تحصیل در این کشور رایگان است و داشتن بیمه درمانی برای تمام افراد اجباری است.

نرخ مالیات در این کشور سال‌هاست روی سی درصد ثابت مانده است که نشان از ثبات اقتصادی بالای آن دارد. وضع اقتصاد، در سرمایه‌گذاری بسیار مهم است. تمام عوامل گفته شده در بالا، کشور آلمان را تبدیل به گزینه مناسبی جهت سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

افراد سرمایه‌گذار این امکان را خواهند داشت که پس از هشت سال، اقامت دائم آلمان را دریافت کنند. همچنین مجاز خواهند بود در طول مدت اقامتشان، خانواده و افراد تحت تکفل خود را به این کشور ببرند. اما برای فرزندان زیر 18 سال خانواده محدودیت‌هایی وجود دارد.

با داشتن پاسپورت کشور آلمان قادر خواهید بود جهت گسترش کسب‌وکار خود به‌سادگی به کشورهای مختلف سفر کنید. همچنین این کشور مرکز تجارت اروپا است، یعنی شما می‌توانید با نمایندگی شرکت‌های مورد نظر خود در این کشور دیدار کنید و نیازی به سفرهای متعدد به کشورهای مختلف نداشته باشید.

 

پیشنهاد میکنم بخوانید: سرمایه گذاری در یونان

 

مهاجرت به آلمان

انواع روش‌های سرمایه‌گذاری در آلمان

برای دریافت اقامت موقت آلمان و سپس تابعیت این کشور، سرمایه‌گذاری در آلمان از هوشمندانه‌ترین روش‌ها است. با این روش، علاوه بر دریافت تابعیت آلمان، می‌توانید سرمایه خود را هم در اقتصاد قدرتمند آن چند برابر کنید. انواع روش‌های سرمایه‌گذاری در آلمان در ادامه خواهد آمد:

• کارآفرینی
جهت کارآفرینی در کشور آلمان می‌توانید وارد این کشور شده و شخصاً اقدام کنید، یا اینکه بیزینس پلن خود را به آلمان ارائه دهید. طرح شما باید بازار هدف مشخص داشته باشد، باعث اشتغال‌زایی در آلمان شود و برای دولت این کشور سود داشته باشد.

• راه‌اندازی یک کسب و کار شخصی
می‌توانید در آلمان کسب و کار شخصی خود را راه‌اندازی کنید، مانند باز کردن رستوران، کافی‌شاپ، تعمیرگاه اتومبیل یا سالن زیبایی. برای این اقدامات لازم است مجوزهای لازم برای کسب را از دولت آلمان دریافت کنید.

• ثبت شرکت مسئولیت محدود
می‌توانید کسب و کار فعلی خود را از طریق ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کشور آلمان گسترش دهید و از این طریق کسب سود کرده و علاوه بر آن اقامت آلمان را نیز دریافت کنید. برای ثبت شرکت به دست کم ۲۵ هزار یورو نیاز خواهید داشت.

• ثبت شرکت تضامنی
یکی دیگر از راه‌های پرسود دیگر برای سرمایه‌گذاری در کشور آلمان و دریافت اقامت دائم، ثبت شرکت تضامنی است که به شرکت مسئولیت محدود شباهت دارد. تنها تفاوت در این است که در شرکت تضامنی، مسئولیت شرکت به نسبت سرمایه سهامداران بین آنها تقسیم می‌شود.

• تاسیس نمایندگی
اگر صاحب شرکتی در کشور خود هستید، می‌توانید برای تاسیس نمایندگی آن در کشور آلمان اقدام کرده و از طریق آن اقامت دائم دریافت کنید.

• خرید ملک در آلمان
خرید ملک از شرایط دریافت اقامت دائم و یا تابعیت این کشور نیست و بیشتر با هدف سرمایه‌گذاری در این کشور انجام می‌شود. ایرانیان زیادی در سال‌های اخیر از این روش به سرمایه‌های کلانی رسیده‌اند.

خرید ملک، از پرسودترین و راحت‌ترین راه‌های سرمایه‌گذاری در کشور آلمان است. املاک این کشور نسبت به دیگر کشورهای اروپایی قیمت کمتری دارند. و خانه‌های مختلف با متراژهای بین ۵۷ الی ۱۴۰ متر بیشتر متداول هستند. برای خرید ملک می‌توانید از دولت آلمان وام دریافت کنید.

بازار املاک در کشور آلمان بسیار پررونق است و مالیات خرید ملک در آلمان بسیار کم است، بنابراین می‌تواند گزینه خوبی برای سرمایه‌گذاری باشد.

 

مهاجرت به آلمان

مراحل ثبت شرکت در آلمان

برای ثبت شرکت در آلمان، نیاز به رعایت اصولی است که از سوی دولت این کشور تعیین شده است. اولین شرط برای ثبت شرکت در آلمان، محدوده سنی است. برای این منظور باید حداقل ۲۰ سال تمام داشته باشید. ثبت شرکت برای افراد بالای ۴۵ سال، فقط در صورتی امکان پذیر است که از تمکن مالی بالایی برخوردار باشند.

به افراد صاحب شرکت و همراهانشان اقامت موقت یک‌ساله از سوی دولت آلمان اعطا می‌شود. با گرفتن اقامت یک ساله، قادر خواهید بود با همراهانتان به هر کدام از کشورهای عضو شینگن که مایل باشید، سفر کنید.

روند ثبت شرکت تجاری در کشور آلمان به این صورت است که ابتدا دعوت‌نامه و ویزای شینگن از سوی دولت آلمان دریافت می‌کنید. در قدم بعدی، نام پیشنهادی شما برای شرکت بررسی می‌شود.

پس از تایید نام، باید برای شرکت یک بیزینس پلن یا طرح تجاری آماده کنید و آن را به دولت آلمان ارائه دهید تا مورد تایید قرار بگیرد. پس از تایید، نوبت به محضر و ثبت شرکت می‌رسد. در ادامه باید حساب بانکی افتتاح کنید و به عضویت اتاق بازرگانی آلمان در بیایید. سپس با مراجعه به سفارت آلمان می‌توانید برای دریافت اقامت آلمان اقدام کنید.

با استفاده از روش‌های گفته شده و رعایت تمام نکات مورد نظر دولت آلمان، مانند پرداخت مالیات سر وقت و گزارش سالیانه موفق شرکت، پس از گذشت ۳ سال، اقامت دائم این کشور را دریافت خواهید کرد.

 

مهاجرت به آلمان

مشاغل مورد نیاز آلمان

چون آلمان یک کشور صنعتی است، به مهندسان و فعالان در مشاغل مهندسی نیاز بیشتری دارد. بنابراین، مهندسی در آلمان آینده شغلی مناسبی دارد و با در پیش گرفتن مشاغلی در زمینه کامپیوتر، مهندسی برق و یا خدمات مهندسی کشاورزی و دامی، می‌توانید در کوتاه مدت به سود دهی مناسبی برسید.

روانشناسی نیز در سال ۲۰۲۱ جزو مشاغل مورد نیاز کشور آلمان معرفی شده است و می‌تواند بازار مناسبی ایجاد کند. همچنین، رشته‌های پیراپزشکی و پزشکی در آلمان اهمیت بسیاری دارند و با فعالیت در این رشته‌ها و ارائه طرح‌های تجاری حساب شده در این زمینه، می‌توانید به اقامت دائم کشور آلمان دست پیدا کنید.

سایر رشته‌های مورد نیاز آلمان در سال ۲۰۲۱ به شرح زیر است:

• طراحی صنعتی
• اقتصاد
• علوم تربیتی
• شیمی
• کتابداری
• مهندسی مواد
• حسابداری
• مدیریت جهانگردی
• حقوق
• مددکاری اجتماعی
• مدیریت دولتی
• مدیریت صنعتی
• مهندسی مکانیک
• مهندسی متالوژی
• مهندسی تکنولوژی نظری
• مهندسی صنایع

 

مهاجرت به آلمان

ازدواج در آلمان

از دیگر روش های مهاجرت به آلمان، دولت آلمان برای اخذ اقامت از طریق ازدواج، به‌دلیل اهمیت انسانی موضوع و جلوگیری از هرگونه سوء استفاده افراد و احتمال ازدواج‌های صوری، قوانین سخت‌گیرانه‌ای دارد. به‌عنوان مثال، لازم است هر کدام از زوج‌ها برای اثبات این موضوع که ازدواج آن‌ها صوری نیست، عکس‌های خانوادگی، ایمیل، پیام‌های شخصی، اسناد مربوط به سفرهای مشترک و سند ازدواج خود را ارائه دهند.

به علاوه به گواهی تجرد و عدم سوء پیشینه نیز احتیاج است. لازم است همسر خارجی با زبان آلمانی آشنایی حداقلی داشته باشد. همچنین لازم است شخص آلمانی توانایی تأمین هزینه‌های زندگی مشترک را داشته و به کمک‌های دولت آلمان احتیاجی نداشته باشد و نیز نباید دارای سابقه کیفری باشد.

پس از ارائه مدارک لازم و دریافت اقامت موقت، لازم است سه سال از ازدواجشان بگذرد تا همسر خارجی بتواند تابعیت دائم آلمان را داشته باشد.

 

🟡 مهاجرت به آلمان 🟡 پیشنهاد میکنم بخوانید: 

تحصیل در آلمان

 

مهاجرت به آلمان

هزینه‌های زندگی در آلمان

آلمان کشوری ارزانی برای زندگی نیست، اما در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی، می‌توان گفت که هزینه‌های زندگی در آلمان نسبتاً مناسب است.

البته همانطور که هزینه زندگی اشخاص با توجه به سبک زندگیشان در کشور خودشان نیز متفاوت است، نمی‌توان برای همه افراد هزینه یکسانی را در نظر گرفت، اما به‌طور میانگین هزینه زندگی در آلمان برای یک خانواده چهار نفره حدود 2,634.05 یورو است (بدون اجاره خانه) هزینه همین خانواده در شهر دوسلدورف، ماهیانه حدود 2,744.93 یورو خواهد بود.

در حالی که در شهر لایپزیک این هزینه مبلغ 2,491.01 یورو خواهد بود. قیمت تعدادی از اقلام ضروری، غذا، رستوران، حمل و نقل، اجاره خانه و دستمزدها در آلمان به‌عنوان نمونه در زیر آمده است :

 

خوراک و غذا

قیمت غذا و رستوران در آلمان
o هزینه‌ی یک وعده غذا در رستوران معمولی به‌طور میانگین در آلمان 8 یورو
o هزینه‌ی یک وعده غذا برای دو نفر، در رستوران متوسط، سه طبقه به‌طور میانگین در آلمان 40 یورو
o هزینه‌ی یک وعده غذای مک در رستوران‌های مک‌دونالد (یا یک وعده غذای مشابه همراه با موسیقی) به‌طور میانگین در آلمان 7 یورو
o قیمت کاپوچینو (ثابت) به‌طور میانگین در آلمان 2.36 یورو
o قیمت نوشابه کوکا / پپسی (بطری 0.33 لیتری) به‌طور میانگین در آلمان 1.69 یورو
o قیمت آب (بطری 0.33 لیتری) به‌طور میانگین در آلمان 1.42 یورو

 

قیمت‌های بازار آلمان

o قیمت هر شیر یک لیتری به‌طور میانگین در آلمان 0.74 یورو
o هزینه یک قرص نان سفید تازه ( 500 گرم) به‌طور میانگین در آلمان 1.36 یورو
o هزینه برنج (سفید)، (1 کیلوگرم) به‌طور میانگین در آلمان 1.76 یورو
o قیمت شانه‌ی تخم مرغ ( 12 عدد) به‌طور میانگین در آلمان 1.74 یورو
o قیمت پنیر محلی ( 1 کیلوگرم) به‌طور میانگین در آلمان 8.85 یورو
o هزینه سینه‌ی مرغ (بدون استخوان، بدون پوست)، ( 1 کیلوگرم) به‌طور میانگین در آلمان 7.23 یورو
o قیمت گوشت گاو ( 1 کیلوگرم) (یا گوشت قرمز راسته) به‌طور میانگین در آلمان 13.12 یورو
o قیمت سیب ( 1 کیلوگرم) به‌طور میانگین در آلمان 1.88 یورو
o هزینه موز ( 1 کیلوگرم) به‌طور میانگین در آلمان 1.67 یورو
o قیمت پرتقال ( 1 کیلوگرم) به‌طور میانگین در آلمان 2.06 یورو
o قیمت گوجه‌فرنگی ( 1 کیلوگرم) 2.01 یورو
o هزینه سیب زمینی ( 1 کیلوگرم) 1.14 یورو
o قیمت پیاز ( 1 کیلوگرم) 1.09 یورو
o هزینه کاهو (1 سر) 0.90 یورو
o قیمت آب (بطری 1.5 لیتری) 0.39 یورو
o قیمت پاکت سیگار (مارلبورو) به‌طور میانگین در آلمان 5.40 یورو

 

🟡 مهاجرت به آلمان 🟡 پیشنهاد میکنم بخوانید: 

ویزای آلمان

 

قیمت حمل و نقل در آلمان

o هزینه بلیط یک‌طرفه (حمل و نقل داخلی) به‌طور میانگین در آلمان 2.70 یورو
o قیمت بلیط عبور ماهانه (قیمت ثابت) به‌طور میانگین در آلمان 79.50 یورو
o هزینه مبداء تاکسی (تعرفه‌ی معمولی) به‌طور میانگین در آلمان 3.75 یورو
o قیمت تاکسی 1 کیلومتری (تعرفه‌ی معمولی) به‌طور میانگین در آلمان 2 یورو
o تاکسی انتظار 1 ساعته (تعرفه‌ی معمولی) به‌طور میانگین در آلمان 30 یورو
o قیمت بنزین ( 1 لیتری) به‌طور میانگین در آلمان 1.39 یورو
o گلف فولکس واگن 1.4 90 کیلو وات خط حرکت (یا ماشین جدید مشابه) 18،500.00 یورو

 

هزینه آب، برق، گاز، تلفن، اینترنت

o هزینه‌های اصلی (برق، وسیله گرمایشی، آب، …) 210.60 یورو
o هزینه پرداخت تعرفه‌ی یک دقیقه مکالمه‌ی داخلی موبایل (بدون تخفیف یا طرح‌ها) به‌طور میانگین در آلمان 0.10 یورو
o قیمت و هزینه اینترنت مگابایت پیکسل، داده‌های نامحدود، کابل / ADSL) 24.32 یورو( 10

 

هزینه مکان‌های تفریحی در آلمان

o باشگاه بدن‌سازی، شهریه ی ماهانه برای 1 بزرگسال به‌طور میانگین در آلمان 26.18 یورو
o اجاره ی زمین تنیس ( 1 ساعت آخر هفته) به‌طور میانگین در آلمان 15.42 یورو
o سینما، هر 1 صندلی به‌طور میانگین در آلمان 10 یورو

 

اجاره خانه در آلمان

o آپارتمان یک 1 خوابه در مرکز شهر به‌طور میانگین در آلمان 672.59 یورو
o آپارتمان یک 1 خوابه خارج از مرکز به‌طور میانگین در آلمان 452.92 یورو
o آپارتمان سه 3 خوابه در مرکز شهر به‌طور میانگین در آلمان 1،305.26 یورو
o آپارتمان سه 3 خوابه خارج از مرکز به آلمان
o قیمت خرید هر متر مربع آپارتمان در مرکز شهر به‌طور میانگین در آلمان 3،997.50 یورو
o قیمت خرید هر متر مربع آپارتمان خارج از مرکز به‌طور میانگین در آلمان 2،440.05 یورو

 

🟡 مهاجرت به آلمان 🟡 پیشنهاد میکنم بخوانید: 

کار در آلمان

 

دستمزدها در آلمان

o میانگین دستمزد مصرفی ماهانه (پس از مالیات) به‌طور میانگین در آلمان 1،888.27 یورو
o نرخ سود رهن به درصد (%)، سالانه به‌طور میانگین در آلمان 2.46 یورو

 

مهاجرت به آلمان

انواع ویزاهای آلمان

 

مهاجرت به آلمان ویزا

 

• ویزای گردشگری
گردشگرانی که با آژانس‌های مسافرتی راهی تور آلمان می‌شوند، از این ویزا استفاده می‌کنند. همچنین با این ویزا می‌توانید به سایر کشورهای حوزه شینگن، که شامل 26 کشور اروپایی است، سفر کنید و از جاذبه‌های گردشگری اروپا بازدید کنید.
ویزای گردشگری برای 90 روز معتبر است و بعد از گذشت آن، باید هر چه سریع‌تر خاک آلمان را ترک کنید.

• ویزای دیدار با خویشان
برای گرفتن این نوع ویزا، باید دعوت‌نامه‌ای از سوی خویشاوندان درجه یک (پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر) برایتان ارسال شود. در این دعوت‌نامه آدرس خویشاوندان در آلمان نوشته می‌شود.
با تحویل دعوت‌نامه به سفارت، نسبت شناسنامه‌ای شما با فرد فرستنده دعوت‌نامه در آلمان بررسی شده، و ویزای دیدار با خویشاوندان برای شما صادر می‌شود.
طبق قوانین در این سفر، تأمین کلیه هزینه‌های شما به عهده خویشاوندان است. این دعوت‌نامه برای افراد بالای 18 سال معتبر است و افرادی که سنشان کمتر است، نیاز به ارائه رضایت نامه والدین دارند.

• ویزای تحصیلی
علت پرطرفدار بودن دانشگاه‌های آلمان، اعتبار بین‌المللی بالا و کم‌هزینه بودن این دانشگاه‌هاست و این‌که امکان تحصیل در هر رشته دلخواه در این دانشگاه‌ها فراهم است، از جمله: رشته‌های علوم پزشکی، مهندسی، هنر و… .


شرایط تحصیل در آلمان در هر مقطع تحصیلی، به تفصیل در ادامه آمده است:

 تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان

پیش نیاز مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های آلمان، گواهی 12 ساله پایان تحصیلات در مقطع دیپلم است که باید با ریزنمرات به دانشگاه ارائه شود. همچنین به‌دلیل اینکه دروس کارشناسی به زبان آلمانی تدریس می‌شوند، لازم است متقاضی برای ثبت نام، حداقل مدرک سطح B1 زبان آلمانی را به دانشگاه ارائه دهد.
شرط سنی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های آلمان، کمتر از 21 سال است. برای متقاضیان کمتر از 18 سال، سکونت سرپرستشان در آلمان الزامی است؛ بنابراین لازم است ویزای آلمان هم برای متقاضی و هم برای سرپرست او گرفته شود.
مقطع کارشناسی در آلمان بورسیه تحصیلی ندارد و نیاز است که متقاضی از پس تأمین هزینه‌های دانشگاه و زندگی به‌مدت چهار سال یا هشت ترم بر بیاید. البته امکان گرفتن کار دانشجویی وجود دارد.

 

 تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان لازم است مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره 5/6 به بالا و یا مدرک آزمون تافل با نمره 90 به بالا داشته باشید. البته به زبان آلمانی هم می‌توانید در این مقطع ادامه تحصیل دهید که در این صورت ارائه مدرک B1 یا B2 به دانشگاه مورد نظرتان الزامی است.
همچنین ارائه گواهی تمکن مالی برای تأمین هزینه‌های زندگی، از شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در آلمان است، چرا که این مقطع هم شامل بورسیه یا کمک‌هزینه تحصیلی نیست.
معمولاً در عمل، دانشگاه‌های آلمان افراد زیر 30 سال را برای دوره کارشناسی ارشد پذیرش می‌کنند. طول این دوره، دو سال یا چهار ترم است.

 

 تحصیل در مقطع دکتری در آلمان

تحصیل در مقطع دکتری در آلمان، به‌علت بورسیه شدن، نسبت به مقاطع قبلی محبوب‌تر است و البته لازم است که دوره فوق‌لیسانس را با رزومه قابل قبولی به پایان رسانده باشید. داشتن توصیه‌نامه‌های اساتید و نامه انگیزه تحصیلی می‌تواند برای پذیرفته شدن و بورسیه شدن در این مقطع مفید باشد.
دوره دکتری معمولاً سه تا پنج‌سال طول می‌کشد. و داشتن مدرک آیلتس با نمره بالای 7 یا مدرک زبان آلمانی B2 به بالا برای پذیرفته شدن در این مقطع الزامی است. این دوره شرط سنی خاصی ندارد.

 

مهاجرت به آلمان

• ویزای کار

برای گرفتن بلو کارت (Blue Card) یا اقامت دائم در آلمان، لازم است حدود دو سال در این کشور کار کنید البته در صورتی که حداقل مدرک زبان B1 آلمانی را داشته باشید، در غیر این صورت، این مدت سه سال خواهد بود. شرایط لازم برای گرفتن ویزای کار در آلمان به قرار زیر است:
 مدرک تحصیلی حداقل لیسانس (دارای تاییدیه ZAB)
 نمره آیلتس 6 به بالا یا سطح B2 زبان آلمانی
 داشتن حداقل دو سال سابقه کاری مرتبط
 دعوت‌نامه کارفرمای آلمانی
با داشتن ویزای کار آلمان، همسر و فرزندانتان نیز می‌توانند در آلمان مشغول به کار و تحصیل شوند. البته تا مدتی که شما در این کشور مشغول به کار هستید.
برای گرفتن کار در آلمان لازم است ابتدا فرصت‌های شغلی این کشور را جستجو کرده و در صورتی که تقاضایی برای شغل شما در این لیست وجود داشت، برای ویزای کاری آلمان اقدام کنید.

 

🟡 مهاجرت به آلمان 🟡 پیشنهاد میکنم بخوانید: 

سرمایه گذاری در آلمان

 

• ویزای تجاری

آلمان به‌عنوان چهارمین اقتصاد بزرگ جهان و دومین اقتصاد بزرگ منطقه اروپا شناخته شده است. با توجه به اینکه با داشتن ویزای آلمان، دروازه تمام کشورهای حوزه شینگن به رویتان گشوده می‌شود، برای گسترش تجارت و داد و ستد در اروپا داشتن ویزای آلمان می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد.

شهروندان 62 کشور در دنیا برای تجارت با آلمان، نیاز به گرفتن ویزا ندارند، اما گرفتن ویزای تجاری آلمان برای ایرانی‌هایی که قصد داد و ستد با موسسات اقتصادی آلمان را دارند، ضروری است. برای گرفتن این ویزا به مدارک زیر نیاز است:

 دعوت‌نامه شریک تجاری در آلمان
 صورت‌جلسه جلسات تجاری (برای اقامت بیشتر از یک ماهه در آلمان)
 صورت حساب گردش مالی شش‌ماهه شرکت
 اجازه‌نامه مدیر برای سفرهای کاری
 اسنادی که وجود روابط تجاری پیشین شما با شرکت موردنظر را ثابت کنند
 کپی و اصل اساسنامه شرکت
 گواهی تأمین هزینه اقامت توسط شرکت میهمان یا میزبان

 

• ویزا برای همسر

اگر همسر فردی تبعه آلمان هستید، می‌توانید با ارائه سند ازدواج خود، برای گرفتن این نوع ویزا اقدام کنید.

 

• ویزای پزشکی

افرادی که قصد مداوای بیماری و بستری شدن در بیمارستان های کشور آلمان را دارند، می‌توانند از این نوع ویزا استفاده کرده و راهی آلمان شوند.
این نوع ویزا معمولاً سه ماهه صادر می‌شود. اگر زمان بستری و مداوا از این زمان بیشتر بود، متقاضی می‌تواند برای گرفتن ویزای شینگن اقدام نماید.

برای گرفتن ویزای درمانی کشور آلمان، لازم است تمام مدارک درمانی بیمار و توصیه‌نامه ای از طرف پزشک معالج را همراه خود داشته باشید. همچنین، برای دریافت ویزای پزشکی آلمان، لازم است نامه پذیرش بیمارستان آلمانی که باید مداوای بیمار در آنجا انجام شود را نیز همراه داشته و به آدرس سفارت آلمان در ایران ارائه مراجعه کنید.
داشتن گواهی تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان و اقامت بیمار و همراهانش در آلمان الزامی است.

 

• ویزای ترانزیت فرودگاهی

اگر فرودگاه‌های کشور آلمان مقصد نهایی شما نیست و تنها واسطه‌ای است برای سفر بعدی شما، نیاز به گرفتن نوع ویزای آلمان خواهید داشت که تحت عنوان «ویزای نوع A» هم نامیده می‌شود.
با داشتن این ویزا شما مجاز خواهید بود که نهایتاً به‌مدت 12 ساعت در فرودگاه‌های کشور آلمان حضور داشته باشید و سپس از آنجا به سمت کشور مقصد خود پرواز کنید.

اگر شرایط ویژه‌ای پیش آمد و مجبور شدید، در شرایط خاص، اقامت طولانی تری در خاک آلمان داشته باشید، باید با سفارت آلمان ارتباط بگیرید تا ویزای گردشگری برایتان صادر شود.
انواع دیگر ویزای موقت عبارتند از:
• ویزای کارآموزی
این نوع ویزا مختص کسانی است که برای گذرانده دوره آموزشی خاصی در آلمان اقدام می‌کنند. این دوره‌ها معمولاً به زبان آلمانی برگزار می‌شوند و لازم است برای شرکت در آنها زبان آلمانی بدانید.

 

• ویزای نمایشگاهی

همه ساله در آلمان نمایشگاه‌های بین‌المللی زیادی برگزار می‌شود. چنانچه مایل به شرکت در این نمایشگاه‌ها باشید، لازم است این نوع ویزای آلمان را دریافت کنید. اگر قبلاً سفری به کشورهای حوزه شینگن داشته‌اید، گرفتن این ویزا برای شما بسیار آسان‌تر خواهد بود.

 

• ویزای شرکت در مراسم ورزشی، هنری و مذهبی

برای شرکت در رویدادهای ورزشی، فرهنگی و مذهبی آلمان نیاز است این نوع ویزا را همراه داشته باشید. ورزشکاران از جمله افرادی هستند که بیشترین استفاده را از این نوع ویزا می‌کنند.

 

• ویزای مهمان علمی

این نوع ویزا برای محققانی صادر می‌شود که قصد مطالعه و تحقیق در کشور آلمان را دارند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای آلمان
برای گرفتن ویزای آلمان به مدارک زیر نیاز است:
 تکمیل آخرین نسخه از فرم درخواست ویزا
 گذرنامه دارای اعتبار بیش از سه ماه
 داشتن اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات آن
 داشتن اصل کارت ملی و کپی هر دو روی آن
 گواهی پایان خدمت یا معافی از خدمت برای آقایان
 داشتن بیمه مسافرت به ارزش دست کم 30 هزار یورو
 داشتن دو قطعه عکس زمینه سفید
 گواهی تمکن مالی
 داشتن بلیط رفت‌وبرگشت برای تورهای گردشگری
 مدارک رزرو هتل برای تورهای گردشگری
 داشتن نامه بورسیه از دانشگاه برای دانشجویان بورسیه‌های دکتری
 داشتن نامه پذیرش از دانشگاه برای دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد
 همراه داشتن مدارک پزشکی برای گرفتن ویزای درمانی

 

مهاجرت به آلمان

اقامت تمکن مالی

برای مهاجرت به آلمان، اقامت از طریق تمکن مالی از پرطرفدارترین شیوه‌های مهاجرت و اخذ ویزا است و افرادی که قصد گرفتن ویزا و مهاجرت را دارند، در صورت دارا بودن شرایط مالی مناسب، می‌توانند از طریق گرفتن اقامت تمکن مالی اقدام کنند.

تنها محدودیت برای افرادی که از این روش اقامت اقدام می‌نمایند، این است که معمولاً اجازه کار در ادارات و مراکز صنعتی کشور مقصد را نخواهند داشت. اما جای نگرانی نیست، زیرا امکان سرمایه‌گذاری در املاک و ثبت کردن انواع شرکت تجاری همچنان برای ایشان فراهم است و به‌ راحتی می‌توانند با این روش‌ها کسب درآمد و سرمایه‌گذاری داشته باشند.

اقامت تمکن مالی معمولاً برای بازنشسته‌ها یا افرادی که دارای شرایط مالی فوق العاده‌ای هستند، می‌تواند روشی عالی و بدون دردسرهای معمول یافتن شغل، برای مهاجرت باشد. نام دیگر این روش، روش مهاجرت خود حمایتی است.

این نوع اقامت در کشورهایی مانند اتریش، اسپانیا و یونان تحت عنوان اقامت بازنشستگان وجود دارد، اما گرفتن اقامت در آلمان، طبق قوانین این کشور، از طریق تمکن مالی امکان ندارد. یعنی ظاهراً در کشور آلمان روش مستقیمی برای مهاجرت به نام تمکن مالی یا خود حمایتی نیست.

لذا کسانی که قصد مهاجرت به آلمان را دارند، می‌توانند از طریق ثبت شرکت یا خرید املاک یا روش‌های دیگر سرمایه‌گذاری اقدام به مهاجرت به این کشور کنند.

اما کسانی که همچنان تنها قصد اقامت از طریق تمکن مالی را دارند، می‌توانند برای اقامت در کشورهای دیگر حوزه اروپا، مانند اتریش اقدام کنند. با توجه به اینکه سفر در کشورهای حوزه شینگن بدون ویزا بلامانع است، می‌توانند بعد از رسیدن به اتریش، به آلمان نقل مکان کنند.

از آنجایی که بیشتر قوانین کشور آلمان و کشور اتریش مشابه است، این تفکر برای بسیاری ایجاد شده است که آلمان هم دارای روش مهاجرت از طریق تمکن مالی است، در صورتی که این طور نیست و این موضوع طبق قوانین آلمان امکان پذیر نیست.

 

مهاجرت به آلمان

مدارک مورد نیاز برای اخذ اقامت تمکن مالی

برای مهاجرت به آلمان کسانی که دارای توانایی مالی خوبی بوده و خواهان مهاجرت از طریق اخذ اقامت تمکن مالی در آلمان هستند، می‌توانند با تهیه مدارک زیر برای این کار اقدام نمایند.

 داشتن سود سپرده بانکی
 داشتن سهام شرکت‌ها، کارخانه‌ها، مؤسسات و…
 اجاره مستغلات بر اساس سند ملکی و اجاره‌نامه رسمی
 فیش حقوقی بازنشستگی
 سند شش‌دانگ املاک
در کنار این موارد لازم است درآمدی مستمر و مادام‌العمر داشته باشید که ثابت کند از کار کردن در کشور مقصد بی نیاز خواهید بود.

ویژگی‌ها و مزایای اقامت تمکن مالی
 این روش اقامت هیچ ریسکی ندارد.
 ساده‌ترین و سریع‌ترین روش مهاجرت به آلمان و گرفتن اقامت است.
 تمدید اقامت در این روش به آسانی انجام می‌شود.
 نیازی به سطح زبان خاصی ندارد.
 محدوده سنی ندارد.
 دریافت اقامت برای اعضای خانواده حتی افراد زیر هجده سال امکان پذیر است.

 

 

 

چنانچه در مورد شرایط مهاجرت به آلمان و مدارک مورد نیاز آن سوالی دارید، میتوانید با کارشناسان رهپویان عدالت در تماس باشید.

مشاوره رایگان  |  ۰۲۱۲۲۸۹۲۸۲۳

 

آیا شما نکات دیگری در مورد مهاجرت به آلمان میدانید. می‌توانید دیدگاه خود را در انتهای همین نوشته با ما و دیگر متقاضیان به اشتراک بگذارید. 💛🖤

 

 

 

راحت ترین راه مهاجرت به آلمان برای شما چیست؟

راحت‌ترین راه ممکن است‌ برای هر فرد مختلف است؛ چون هدف از مهاجرت و شرایط هر فرد با فردی دیگر متغییر است. اگر از نظر سادگیِ مهاجرت و شرایط اقامت این موضوع را نگاه کنیم؛ مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی راحت‌ترین روش‌های مهاجرت به آلمان هستند.

مهم‌ترین و واجب ترین شرایط مهاجرت به آلمان چیست؟

شرایط، با توجه به روش مهاجرتی مختلف می باشد، مهم‌ترین شرایط برای متداول‌ترین روش‌ها:برای کار در آلمان: داشتن جاب آفر، تمکن مالی، سابقه‌کار مرتبط و مدرک زبان آلمانی
برای تحصیل در آلمان: داشتنِ پذیرش تحصیلی، مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی، تمکن مالی
برای سرمایه‌گذاری در آلمان: داشتن سرمایۀ اولیه، داشتن طرح‌ تجاری قوی و سودآور

هزینه و مخارج مهاجرت به آلمان چقدر است؟

این سوال خیلی جامع هست، روش های مختلفی برای مهاجرت به آلمان وجود دارد، با توجه به راهی که برای مهاجرت انتخاب می کنید، هزینه آن مشخص می شود.

5/5 - (1 امتیاز)
همین حالا با ما تماس بگیر و مشاوره رایگان دریافت کن !
021-22892823
  • تاریخ انتشار : 1401/01/14
  • نویسنده : rpergas



مشاوره رایگان مهاجرت!

021-75993