مهاجرت به دومینیکا
- دومینیکا
- تاریخچه کشور دومینیکا
- مردم کشور دومینیکا
- اقتصاد دومینیکا
- تجارت بین الملل در دومینیکا
- فرق دومینکن و دومینیکا
- زبان در کشور دومینیکا
- جاذبه های گردشگری دومینیکا
- زیرساخت های دومینیکا
- شهروندی از طریق سرمایه گذاری
- آمازون شاهانه
- شهروندی دومینیکا
- مزیت اخذ شهروندی دومینیکا
- پاسپورت دومینیکا
- تابعیت دومینیکا
- مزایای مهاجرت به کشور دومینیکا چیست؟
- میزان رضایت مهاجران از مهاجرت به کشور دومینیکا چه میزان است؟
دومینیکا
مهاجرت به دومینیکا، امروزه دریافت تابعیت دوم یک نیاز برای افرادی محسوب می شود که در کشورهای خود با دشواری هایی روبرو هستند. وجود تحریم های مختلف در بعضی از کشورها مانند ایران، موجب شده تا مردم نتوانند به راحتی به مسافرت و تجارت بپردازند. به این علت، داشتن پاسپورت دوم در این شرایط، مزیت محسوب می شود. دریافت تابیعت دوم، مسیری دشوار و پیچیده تصور می شود. اما اخیر در کشور دومینیکا، شرایطی فراهم شده که به متقاضیان در کمترین زمان و با پائین ترین هزینه پاسپورت دومینیکا را به سهولت دریافت می کنند. در این مقاله، کشور دومینیکا و شرایط اخذ پاسپورت دومینیکا بررسی شده است.
نام رسمی کشور دومینیکا (Dominica)، قلمروی همسود (مشترک المنافع) دومینیکا است. این کشور، جزیره ای واقع دریای کارائیب بوده و بین جزایر گوادلوپ و مارتینی واقع شده است. دومینیکا در سوم نوامبر سال 1978 از کشور بریتانیا اعلام استقلال کرد. پایتخت دومینیکا، روسو است. مساحت این کشور 750 کیلومتر مربع است. استان های این کشور پریش نامیده می شوند به معنای بخش کلیسایی. این کشور به 10 پریش تقسیم بندی شده است. انگلیسی، زبان رسمی این کشور می باشد و جمعیت آن در سال 2011 حدود 71 هزار نفر برآورد شده است.
مهاجرت به دومینیکا
تاریخچه کشور دومینیکا
Dominica در زبان لاتین به معنی یکشنبه است. هنگامی که کریستوف کلمب این کشور را کشف کرد؛ روز یکشنبه بود؛ بنابراین نام آن را دومینیکا به معنی یکشنبه گذاشت. کریسفوف کلمب در سفر دومش در سوم نوامبر سال 1493 به بر جدید این کشور را کشف کرد. در آن زمان این سرزمین در اختیار سرخ پوستان کارائیبی و جنگجویان قرار داشت که از بومیان آراواک محسوب می شدند.
کشتی های اسپانیایی به دلیل شرایط باد و آب و هوایی در هنگام سفرهای دریای خود در قرن 16 ام در این سرزمین لنگر می انداختند و مدتی اقامت می کردند. ولی مقاومت مردم دومینیکا باعث شد که بصورت دائم در آنجا مستقر نشوند و به کشور خود بازگردند.
مهاجرت به دومینیکا
مردم کشور دومینیکا
این کشور به خاطر طبیعت بکری که دارد؛ به نام “جزیره طبیعت کارائیب” مشهور شده است. واحد پول دومینیکا، دلار کارائیب شرقی است. در دومینیکا تنها 0.8 % افراد، سفید پوست هستند و حدود 86.8 % جمعیت آن را سیاه پوست تشکیل می دهد. تقریبا تمام جمعیت دومینیکا که سیاه پوست هستند؛ در قرن هیجدم میلادی به دومینیکا برده شده اند. این کشور تنها کشورناحیه کارائیب شرقی است که تقریبا هنوز بافت جمعیتی خود را از زمان پیش از کشف کریستوف کلمب تغییر نداده است. 3300 نفر از بومیان کارائیب هنوز در قسمت سواحل شرقی دومینیکا ساکن اند.
مهاجرت به دومینیکا
اقتصاد دومینیکا
اقتصاد دومینیکا بر پایه چند رکن پایه گذاری شده است. توریسم، کشاورزی و همچنین اخذ مالیات، بنیان های اصلی اقتصاد این کشور را تشکیل می دهند. جاذبه های گردشگری دومینیکا باعث شده که عده زیادی از گردشگران به سوی این کشور رهسپار شده واقتصاد آن را رونق دهند.
مهاجرت به دومینیکا
تجارت بین الملل در دومینیکا
دومینیکا جزو منافع حوزه کارائیب و متعلق به انجمن کارائیب محسوب شده و بسیاری از کالاهای آمریکایی را با بخشودگی مالیاتی عرضه می کند. با توجه به اینکه زبان غالب در این کشور انگلیسی است؛ بازار مشترک کریکوم و کشورهای عضو کارائیب شرقی (OECS) می باشد.
مهاجرت به دومینیکا
فرق دومینکن و دومینیکا
بسیاری از افرادی که به دنبال اخذ تابعیت دوم درکشورهای دیگر هستند؛ نام این دو کشور را با هم اشتباه می گیرند. در حقیقت دومینیکن و دومینیکا دو کشور مستقل از هم هستند که در حوزه جزایر کارائیب واقع شده اند. اما پاسپورت کشور دومینیکا قدرتمندتر است و می توان با آن بدون ویزا به بیش از 140 کشور سفر کرد از جمله حوزه شنگن، انگلستان و روسیه. اما با پاسپورت دومینیکن بدون اخذ ویزا نمی توان به حوزه شنگن سفر کرد.
مهاجرت به دومینیکا
زبان در کشور دومینیکا
هرچند زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی در این کشور مورد قبول است. اما دو زبان فرانسوی و کریول دومینیکایی نیز در این کشور در محاورات روزانه کاربرد دارند.
مهاجرت به دومینیکا
جاذبه های گردشگری دومینیکا
دومینیکا در واقع از جزایر دیگر در منطقه آنتیل کوچک، جوانترین جزیره محسوب می شود و به همین علت هنوز فعالیت های آتشفشانی و گرمایشی در این کشور فعال است. دریاچه جوشان که دومین چشمه آب گرم دنیاست ؛ در این کشور واقع شده است.
دومینیکا جزیره ای آتشفشانی است و همین امر موجب جذب گردشگران زیادی به این کشور می شود. غواصان، دومینیکا را به علت طبیعت آتشفشانی به عنوان نقطه غواصی خود انتخاب می کنند. از جمله دیگر جاذبه های دومینیکا به غیر از آتشفشان ها، می توان به آبشارها، دریاچه های آب شیرین، چشمه آب گرم، جنگل های زیبای بارانی و کوه های دومینیکا اشاره کرد.
مهاجرت به دومینیکا
زیرساخت های دومینیکا
به سه حوزه هوایی، جاده و انرژی پاک تقسیم بندی می شود.
دو فرودگاه در این کشور قرار دارد اما هیچ کدام بین المللی نیست. پرواز به دومینیکا نیازمند پرواز از طریق سان خوان، پورتوریکو یا دیگر جزایر حوزه کارایب است.
جاده های دومینیکا نیز عمدتا در جوار خط ساحلی و کنار رودخانه است. این کشوردارای دو بزرگراه به نام های ادوارد اولیور للبانک و دکتر نیکلاس لیورپول دارد که به تازگی به کمک چین و اتحادیه اروپا بازسازی شده است. جاده ها در دومینیکا عمدتا دو خطه هستند.
برق آبی، انرژی زمین گرمایی و انرژی خورشیدی عمده راه هایی تامین برق در کشور دومینیکا است.
مهاجرت به دومینیکا
شهروندی از طریق سرمایه گذاری
دومینیکا برای تشویق سرمایه گذاری به آن ها تابعیت و حقوق شهروندی کشورش را اهدا می کند و از این طریق به جذب سرمایه در کشورش کمک می کند. از آنجا که مالیات های سنگین یکی از پایه های درآمد این کشور محسوب می شود؛ اما این کشور برای جذب سرمایه گذاران، شرکت های خارجی را از پرداخت مالیات معاف می کند. سرمایه گذاران شهروندی دومینیکا را انتخاب می کنند زیرا هم به مقرون به صرفه ترین کشور از نظر هزینه ها محسوب می شود و روش های درخواست و طی مراحل آن ساده و کارآمد است. به علاوه این کشور به مدت 25 سال از زمان اخذ حق شهروندی هیچ گونه مالیاتی اعم از مالیات بر سود سرمایه، دارایی، مالیات جهانی و عوارض املاک از شهروندان خود اخذ نمی کند. به جز مالیات بر درآمدی که در خود دومینیکا بدست آمده است.
مهاجرت به دومینیکا
آمازون شاهانه
این طوطی دوست داشتنی که پرنده ملی دومینیکا است به نام آمازون شاهانه مشهورشده است. تصویر آن نیز روی پرچم این کشور نقش بسته است.
مهاجرت به دومینیکا
شهروندی دومینیکا
کسانی که به دنبال تابعیت دوم هستند؛ می توانند شهروند رسمی دومینیکا شوند. ملیت کشور دومینیکا از آن کسانی می شود که 7 سال اقامت قانونی به همراه سرمایه گذرای را در این کشور داشته باشند.
مهاجرت به دومینیکا
مزیت اخذ شهروندی دومینیکا
شهروندان دومینیکا می توانند بدون نیاز به روادید به بیشترا 140 کشور از جمله انگلیس و ناحیه شینگن سفر کنند.
دومینیکا به عنوان بهترین کشور شهروندی جهان از طریق سرمایه گذاری محسوب می شود.
مهاجرت به دومینیکا
پاسپورت دومینیکا
به دو روش می توان پاسپور دومینیکا را اخذ کرد:
1-روش کمک بلاعوض به دولت دومینکا
2-روش سرمایه گذاری در املاک و مستغلات
لازم به ذکر است که تا سال 1993 بدون حضور در این کشور، اخذ پاسپورت کشور دومینیکا امکان پذیر نبود. اما دیگر نیازی نیست برای گرفتن پاسپورت حتما در این کشور حضور داشته باشید یا زندگی کنید. علت جذابیت دومینیکا برای اخذ پاسپورت دوم، مقرون به صرفه بودن آن است و مراحل کاری آن بسیار راحت و آسان است. با داشتن پاسپورت دوم دومینیکا می توانید بدون نیاز به روادید دیگری به بیش از 144 کشور از جمله انگلستان و شنگن سفر کنید.
مهاجرت به دومینیکا
تابعیت دومینیکا
برنامه شهروندی دومینیکا از راه سرمایهگذاری که در سال ۱۹۹۳ تأسیس شد، تنها در عرض چهار تا شش ماه و بدون نیاز به بازدید از این کشور، به افراد و خانوادهها از سراسر جهان شهروندی دوم و گذرنامه میدهد. جزیرۀ کارائیبی دومینیکا از چنان شهرت بینالمللی خوبی برخوردار است که گذرنامه آن دسترسی بدون ویزا یا ویزا در بدو ورود را به بیش از ۱۴۳کشور در سراسر جهان از جمله کل اتحادیه اروپا، سوئیس، بریتانیا، سنگاپور، روسیه، برزیل و هنگ کنگ فراهم میکند. برنامه شهروندی دومینیکا از راه سرمایهگذاری کاملاً قانونی است و از آنجایی که قوانین محلی هیچ محدودیتی برای داشتن شهروندی دوگانه ندارند، گرفتن شهروندی دوم از این راه در دومینیکا یک فرآیند محرمانه است و نیازی به ترک تابعیت اول ندارد.
گرفتن شهروندی کشور مشترکالمنافع دومینیکا از راه برنامه سرمایهگذاری، شرط اقامت فیزیکی، زبان، سن، تجربه تجاری یا تحصیلی و همچنین مصاحبه اجباری ندارد. این کشور که توسط یک حکومت دموکراتیک پارلمانی اداره میشود و به لحاظ اقتصادی کاملاً امن است، یکی از بالاترین استانداردهای زندگی در منطقه دریای کارائیب را دارد. مالیاتی برای افراد غیر مقیم ندارد و دارای کمترین میزان جرم و جنایت در کل منطقه است. دومینیکا با داشتن کوههای سرسبز، رودخانهها و آبشارهای بکر بیشمار و سواحل شنی سفید و سیاه خیرهکننده، مسلماً یکی از طبیعیترین مکانهای روی زمین به شمار میرود. از همه مهمتر، مشترکالمنافع دومینیکا، ارزانترین شهروندی را از راه برنامه سرمایهگذاری در جهان با گذرنامه دوم معتبر ارائه میدهد که از ۱۰۰،۰۰۰ دلار شروع میشود.
بهروز رسانی: هزینه شهروندی در دومینیکا حداقل تا سال ۲۰۲۱ بدون تغییر باقی خواهد ماند. پیش از این قرار شده بود که مبلغ سرمایهگذاری برنامه شهروندی کارائیب به میزان قابلتوجهی افزایش یابد و با افزایش حداقل ۷۵ درصدی به ۱۷۵،۰۰۰ دلار برسد. برنامه برای این افزایش قابلتوجه فعلاً برای مدت نامعلومی متوقف شده است، اگرچه ممکن است پس از پایان همهگیری کرونا افزایش یابد. از اینرو پیشنهاد میشود که متقاضیان سریعتر عمل کنند.
چنانچه در مورد شرایط مهاجرت به دومینیکا و مدارک مورد نیاز آن سوالی دارید، میتوانید با کارشناسان رهپویان عدالت در تماس باشید.
آیا شما نکات دیگری در مورد مهاجرت به دومینیکا میدانید. میتوانید دیدگاه خود را در انتهای همین نوشته با ما و دیگر متقاضیان به اشتراک بگذارید. 💚
مزایای مهاجرت به کشور دومینیکا چیست؟
مجاز بودن تابعیت دوگانه، برخورداری از حقوق کامل شهروندی، مقرون به صرفه بودن سرمایه گذاری، توسعه صنایع پیشرفته و در نهایت وجود فرصت های شغلی و غیره
میزان رضایت مهاجران از مهاجرت به کشور دومینیکا چه میزان است؟
کشور دومینیکا با فراهم آوردن شرایط بسیارایده آل در کار و اشتغال، تحصیل و همچنین بخش درمان و تامین هر چه بیشتر امنیت، در جلب رضایت مهاجران بسیار موفق و جامع عمل کرده است.