مشاوره و ارزیابی رایگان!
دوست داشتم
5/5 - (1 امتیاز)

ویزای استارت آپ کانادا(2023)⭐️🟪+هزینه،مزایا

ویزای استارت آپ کانادا
ویزای استارت آپ کانادا به دارندگان کسب و کارها و اعضای خانواده ی آن‌ها این اجازه را می‌دهد تا با شروع کسب و کار خود در این کشور برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند. زمانی که متقاضیان منتظر مشخص شدن وضعیت اقامت خود هستند، متقاضی اصلی می‌تواند با دریافت مجوز موقت کار در کانادا، همراه با خانواده خود به کانادا مهاجرت کند و بیزینس خود را شروع کند.
از زمان آغاز ویزای استارت آپ به عنوان یک برنامه آزمایشی در سال ۲۰۱۳، صدها متقاضی دارای شرایط توانستند کسب و کار خود را در کانادا شروع کنند.
اگر استعداد ارائه ایده‌های خلاقانه و نوین را ندارید، برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا اقدام نکنید! دولت این کشور برنامه ویزای استارت آپ کانادا را برای جذب کارآفرینان خارجی و اعطای اقامت به آن‌ها فراهم کرده است.
این افراد باید بتوانند با ارائه ایده های جدید کسب و کار اقتصاد کانادا را پیشرفت دهند. بر اساس این برنامه طرح شما باید آنقدر قوی باشد که سازمان‌های سرمایه گذاری کانادا را متقاعد به سرمایه گذاری کند. در این مقاله مراحل ویزای استارت آپ کانادا را برای شما به صورت کامل شرح داده ایم. 

😇 ویزای استارت آپ کانادا

ویزای استارت آپ

ویزای استارت آپ کانادا (SUV) یکی از گزینه‌های مهم مهاجرت تجاری یا ویزای سرمایه گذار این کشور است. این ویزا به شما اجازه را می‌دهد با شروع کسب و کار در هر نقطه از کشور به کانادا مهاجرت کنید. قابل توجه است که کسب و کار مورد نظر باید شرایط لازم را داشته باشد تا بتوانید به هدف خود برسید.

برنامه ویزای استارت آپ کانادا در 31 مارس 2018 قطعی شد و تا سه سال قبل از آن به صورت آزمایشی رونمایی می‌شد. متقاضیان می‌توانند ابتدا با مجوز کار که توسط سرمایه گذار مقیم کانادا حمایت می‌شود به کانادا بروند و بعد از شروع کسب و کار خود اقامت دائم بگیرند.

🙂 سازمان‌های معین شده ویزای استارت آپ کانادا

سازمان های معین شده برای ویزای استارت آپ

سازمان‌های معین شده گروه‌های تجاری هستند که برای سرمایه گذاری یا حمایت از استارتاپ‌های پیشنهادی مهاجران، تایید شده‌اند. این سازمان‌ها انتخاب می‌کنند که کدام پیشنهادات تجاری را مورد بررسی قرار دهند.
هر سازمانی مراحل پذیرش مخصوص به خود را برای پیشنهادها دارد و شاخص هایی را برای ارزیابی آنها تعیین کرده است. 
این سازمان ها عبارتند از:
🟠 ونچر کاپیتال venture capital
این گروه‌ها الزاما برای همه کارآفرینان مناسب نیستند. از همان اول، باید بدانید که سرمایه گذاران ریسک پذیر به دنبال کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و شرکت‌هایی با پتانسیل رشد بالا در بخش هایی مانند فناوری اطلاعات، ارتباطات و بیوتکنولوژی هستند.
✔️ venture capital ها برای کمک به انجام یک پروژه (اما با ریسک بالاتر)، یک موقعیت سهام در شرکت می‌گیرند. این شامل واگذاری بعضی از مالکیت یا حقوق صاحبان کسب و کار به یک طرف خارجی است.
✔️ این سازمان ها  همین طور انتظار بازگشت سالم سرمایه‌گذاری خود را دارند که معمولا زمانی ایجاد می‌شود که کسب‌وکار شروع به فروش سهام به عموم می‌کند، اتفاق می افتد.
✔️ اگر به دنبال سرمایه‌گذاری در این سازمان‌ها هستید، حتما به دنبال سرمایه گذارانی باشید که تجربه و دانش مرتبط با کسب و کار شما را دارند. این سازمان‌ها و همچنین angel investor ها از شما هزینه دریافت نمی‌کنند، علاوه بر این روی کسب و کار شما سرمایه گذاری خواهند کرد.
🟠 انجل اینوستور Angel investor
این سازمان‌ها معمولا افراد سرمایه دار یا مدیران پیشکوست شرکت هستند که به صورت مستقیم در شرکت‌های کوچک تحت مالکیت دیگران سرمایه گذاری می‌کنند.
آنها مشاورانی هستند که نه تنها تجربه حتی دانش فنی و یا مدیریتی خود را نیز به اشتراک می‌گذارند. انجل اینوستورها ها تمایل دارند مراحل اولیه کسب و کار را با سرمایه گذاری هایی بین 25000 تا 100000 دلار تامین کنند.
🟠 انکوباتورها  Business incubator
Business incubator یا  شتاب دهنده‌ها، به صورت کلی روی بخش فناوری پیشرفته تمرکز می‌کنند و کسب و کار را در مراحل مختلف توسعه پشتیبانی می‌کنند. 
اصولا Business incubator ها از مشاغل آینده و سایر شرکت های جدید دعوت می‌کنند تا محل و منابع اداری، لجستیکی و فنی خود را به اشتراک بگذارند.

😍 آمار ایرانیانی که با ویزای استارت آپ کانادا مهاجرت کرده‌اند

آمار ایرانیانی که با ویزای استارت آپ مهاجرت کرده اند

ایران همیشه از جمله کشورهایی بوده که بالاترین درخواست برای دریافت ویزای استارت آپ کانادا داشته‌ است. در بین سال‌های 2013 تا 2020 پنج کشور چین، ویتنام، هند، ایران و هنگ کنگ به ترتیب بیشترین آمار درخواست ویزای استارت آپ کانادا را داشته اند.
در سال 2020، از بین کل کشورهای متقاضی SUV کانادا، ایران بالاترین آمار را داشته است. در جدول زیر کشورهایی را که بیشترین درخواست برای برنامه استارت آپ کانادا در سال 2020 داشته‌اند، قابل مشاهده است.
استان تعداد استارتاپ های راه اندازی شده درصد سهم هر استان
انتاریو 789 42 درصد
بریتیش کلمبیا 662 36 درصد
جزیره پرنس ادوارد 163 9 درصد
آلبرتا 90 5 درصد
نیوبرانزویک 73 4 درصد
مانیتوبا 22 3 درصد
نیوفاندلند و لابرادور 10 1 درصد

🥺 مراحل ویزای استارت آپ کانادا

مراحل ویزای استارت آپ

برای دریافت ویزای استارت آپ باید  مرحله به مرحله پیش بروید و نمی‌توانید کارها را به صورت همزمان انجام دهید. مراحل ویزای استارت آپ کانادا بدین صورت می باشد:

✅ ایده کسب و کار خود را به سازمان های مورد تایید ارسال کنید. 

با این گروه‌ها تماس بگیرید و ایده کسب و کار خود را برای آنها ارسال کنید. با رفتن به وب سایت آن‌ها، می‌توانید خلاصه‌ای از روند درخواست آنها را نیز پیدا کنید.
بعضی از این سازمان‌ها ممکن است انتظار داشته باشند یک طرح تجاری کامل ارائه دهید و برخی دیگر ممکن است به خلاصه یک طرح بسنده کنند. اگر سازمانی انتظار طرح تجاری داشت، می توانید نمونه طرح استارت آپ کانادا را  ارسال می‌کنید تا بتوانید نظر آنها را جلب کند.

✅ نامه پشتیبانی را دریافت کنید.

اگر یکی از گروه‌های تعیین شده را برای حمایت از کسب و کار خود متقاعد کردید، نامه‌ پشتیبانی ارسال می‌کنند. همانطور که قبلا گفتیم، آنها نامه‌ پشتیبانی برای شما ارسال می‌کنند. آنها همچنین یک گواهی تعهد به سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا (IRCC) ارائه می‌کنند.
این گواهی جزئیات توافق و تعهد بین سازمان شده و نامزد را نشان می‌دهد.
توجه داشته باشید که ممکن است برای طرح ارائه شده از بیش از یک سرمایه گذار حمایت دریافت کنید که به عنوان سندیکا شناخته می‌شود. در این صورت، سازمان‌های حامی شما یک گواهی تعهد مشترک به IRCC ارائه می‌کنند.

✅ مسلط به زبان انگلیسی

به عنوان متقاضی دریافت استارت آپ ویزای کانادا باید بتوانید به زبان انگلیسی یا فرانسوی (و یا هر دو) ارتباط برقرار کرده و کار کنید. باید در آزمون زبان که مورد تایید IRCC است، شرکت و نمره قابل قبول را کسب کنید.

✅ ثابت کنید کسب و کار شما شرایط مالکیت را دارد.

زمانی که برای یک برنامه درخواست می‌دهید، آن کسب و کار می‌تواند حداکثر پنج مالک داشته و هر متقاضی باید حداقل 10 درصد از حق رای در کسب و کار را داشته باشد. سازمان سرمایه گذاری معین شده و متقاضی یا متقاضیان باید با هم بیش از 50 درصد از حق رای در کسب و کار را داشته باشند.

✅ بودجه کافی برای اقامت در کانادا 

شما باید به دولت کانادا ثابت کنید که بعد از اقامت در کانادا، بودجه کافی برای حمایت از خود و خانواده خود را خواهید داشت. چرا که دولت این کشور هیچ گونه حمایت مالی برای مهاجران کارآفرین ارائه نمی‌کند.
باید در نظر داشته باشید که تمام مراحل درافت ویزای استارت آپ (به جز الزامات زبان) حقوقی هستند و برای تضمین موفقیت درخواست خود، حتما باید از یک وکیل حقوقی راهنمایی بگیرید. 

⭐️ مهم‌ترین شرایط ویزای استارت آپ کانادا

مهم ترین شرایط ویزای استارت آپ

📌 نامه پشتیبانی شما باید از طرف یک سازمان مشخص شده باشد که نشان دهد آن سازمان تمیل دارد از استارتاپ شما حمایت کند.

📌 حداقل نمره زبان (سطح 5) را در صحبت کردن، خواندن، شنیدن و نوشتن به زبان انگلیسی یا فرانسوی کسب کنید.

📌 دولت کانادا از ویزای سرمایه‌گذار حمایت مالی نمی‌کند. پس باید بتوانید ثابت کنید که پول کافی برای اسکان خود و خانواده‌تان در کانادا را دارید.

📌 اگر پروژه کسب و کار فرد کارآفرین مطلوب باشد، حدود 4 تا 6 ماه طول می‌کشد تا گواهی تعهد و نامه پشتیبانی از نهاد تعیین شده را اخذ کند. بعد از دریافت نامه پشتیبانی، می‌توان درخواست اقامت دائم را ارسال کرد. نهایی کردن درخواست برای صدور ویزا تقریباً 18 ماه طول خواهد کشید.

💵 تمکن مالی برای اقامت استارت آپ کانادا

تمکن مالی برای ویزای استارت آپ

همانطور که گفته شد، یکی از شرایط دریافت ویزای استارت آپ کانادا این است که نشان دهید که از بودجه کافی برای حمایت از خود و خانواده خود در کانادا برخوردار هستید. مقدار این مبلغ به تعداد اعضای خانواده شما بستگی دارد. طبق اعلام سازمان مهاجرت و شهروندی کانادا، مقدار بودجه تضمین مالی برای اقامت استارتاپ کانادا به صورت زیر است;

میزان تجربه امتیاز
1 13.213
2 16.449
3 20.222
4 24.553
5 27.847
6 31.407
7 34.967
8 38.627
برای هر عضو بیشتر 3.560

👈 شرایط اخذ اقامت دائم کانادا از طریق استارت آپ

شرایط اخذ اقامت دائم

📎 کسب و کار مورد نظر باید در کانادا ثبت شده و در حال فعالیت باشد.

📎 نامزدها باید به طور فعال در مدیریت کسب و کار در کانادا مشارکت داشته باشند.

📎 عملیات کسب و کار، یا یک بخش اساسی، باید در کانادا انجام شود.

📎 کسب و کار باید در کانادا ثبت شود.

📎 متقاضی باید حداقل 10 درصد از حق رای در شرکت را داشته باشد.

📎 هیچ شخص دیگری نمی تواند 50 درصد یا بیشتر از حق رای در شرکت را داشته باشد.

📎توجه داشته باشید که حداکثر پنج نامزد می‌‌توانند برای سرمایه گذاری در همان کسب و کار درخواست داده و اقامت دائم قرار بگیرند. به علاوه، ممکن است نامزدهای خاصی هم به عنوان نامزد اصلی برای کسب و کار  مورد نظر مشخص شوند.

اگر هر کدام از نامزدهای اصلی از درخواست خود منصرف شود یا درخواست او ریجکت شود، درخواست همه کاندیداهای دیگر هم به اتمام می رسد.

🛑 معایب ویزای استارت آپ کانادا

معایب ویزای استارت آپ

تمام روشهای مهاجرتی در کنار مزایای خود ممکن است معایبی هم داشته باشند که شامل موارد زیر است:

✔️ اگر پول و مهارت ندارید، وقت خود را برای واجد شرایط شدن هدر ندهید.

✔️ ایده ارائه شده باید آنقدر قوی باشد که سرمایه گذاران هم به سادگی آن را درک کنند و هم دوست داشته باشند.

📁 مدارک لازم برای ویزای استارت آپ کانادا

مدارک لازم برای ویزای استارت آپ کانادا

ارائه مدارک لازم برای ویزای استارتاپ کانادا لازم است و اگر در این مورد اشکالی وجود داشته باشد درخواست شما ریجکت خواهد شد. این مدارک شامل موارد زیر می باشد:

☑️ نامه پشتیبانی از یکی از نهادهای تعیین شده در کانادا

☑️ رزومه طولانی (CV) داوطلب

☑️ پیش نویس پیشنهاد کسب و کار

☑️ کپی پاسپورت یا سند قانونی سفر

☑️ شناسنامه

☑️ سند ازدواج (در صورت ازدواج)

☑️ سوابق ترخیص پلیس از کشور مبدا و محل اقامت شما

☑️ اثبات دارایی (صورت ‌حساب بانکی اخیر که حداقل شش ماه را پوشش می‌دهد)

☑️ معرفی نامه بانکی

☑️ نتایج آزمون زبان (آیلتس CLB سطح 5 یا NCLC سطح 5)

☑️ تاییدیه معاینه پزشکی از یک موسسه بهداشتی مورد تایید

☑️ نامه پشتیبانی از یک نهاد مشخص شده در کانادا

تمامی مدارک باید به صورت قانونی به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شود و از کشور مربوطه گواهی شده باشند. حتی ممکن است اداره مهاجرت برای دریافت اطلاعات بیشتر مدارک دیگری درخواست کند.

🙃 مدت زمان گرفتن ویزای استارت آپ کانادا

مدت زمان گرفتن ویزای استارت آپ کانادا

زمان برای متقاضیان اهمیت زیادی دارد. چرا که فرایند مهاجرت بعضی اوقات باعث بلاتکلیفی می‌‌شود و متقاضی و خانواده‌اش در مورد شروع یا پایان بعضی برنامه‌ها در کشور خود دچار تردید می شوند. مدت زمان دریافت ویزای استارت آپ کانادا در مراحل مختلف شامل مراحل زیر می باشد:

📎 مرحله اول، تهیه پیش نویس برنامه استارتاپ برای برنامه ویزای استارتاپ

📎 مرحله دوم، دریافت نامه پشتیبانی

📎 مرحله سوم، درخواست برای اقامت دائم

قابل توجه است که از زمانی که شما اقدامات اولیه را شروع می‌کنید تا شروع کسب و کار و زندگی در کانادا حدود 2 سال طول می‌کشد. ✌️

💫 مجوز کار ویزای استارت آپ کانادا و شرایط آن

مجوز کار ویزای استارت آپ کانادا و شرایط آن

بعد از اینکه درخواست ویزای استارت آپ کانادا را ثبت کردید، روند صدور اقامت دائم شروع می‌شود. معمولا این روند بین یک تا دو سال طول می‌کشد اما می‌توانید قبل از نهایی شدن این پروسه، با گرفتن ورک پرمیت به کانادا رفته و کسب و کار خود را شروع کنید. برای اخذ مجوز کار کانادا باید:

👌 یک نامه حمایتی و تعهد نامه یکی از سرمایه گذاران کانادایی را داشته باشید.

👌 هزینه‌ها را پرداخت کنید.

👌 تمکن مالی خود را ثابت کنید.

توجه داشته باشید که با دریافت ورک پرمیت نمی توانید استارت آپ خود را در ایالت کبک راه اندازی کنید یا درخواست زندگی در این استان را بدهید چرا که این ایالت کلا مراحل متفاوتی دارد.
از مهم‌ترین ویژگی های دریافت ورک پرمیت این است که همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال متقاضی نیز می‌توانند تقاضای ویزای همراه بدهند. اگر متقاضی جزو افراد کلیدی باشد، همسر وی هم می‌تواند درخواست ویزای کار بدهد و به صورت آزاد در کانادا کار کند. فرزندان زیر ۱۸ سال هم می‌توانند به صورت رایگان در مدارس این کشور تحصیل کنند.

🟡 سطح تحصیلات مورد نیاز برای ویزای استارت آپ کانادا

سطح تحصیلات مورد نیاز برای ویزای استارت آپ کانادا

در قوانین ویزای استارت آپ کانادا به موضوع سطح تحصیلات اشاره خاصی نشده است و این نشان می‌دهد که شما با هر سطح تحصیلی می‌توانید بدون نگرانی در این برنامه شرکت کنید.
اما واضح است که اگر تحصیلات دانشگاهی داشته باشید، امکان ارائه یک پرونده ایده‌آل بالا خواهد بود و مسئولان شرکت‌های سرمایه‌گذاری متوجه خواهند شد که توانایی و تخصص لازم برای تاسیس استارتاپ را دارید.
اگر دارای تحصیلات عالی نمی باشید، می‌توانید با شرکت در بعضی دوره‌ها، گواهی تخصصی دریافت کنید. این گواهی‌ها در کوتاه مدت صادر می‌شوند و یک نقطه مثبت در پرونده شما به حساب می آید. 

❇️ دلایل رد شدن ویزای استارت آپ کانادا

دلایل رد شدن ویزای استارت آپ کانادا

در تمام روشهای مهاجرتی ممکن است که درخواست ویزای شما رد شود. اما معمولا امکان ارسال دوباره پرونده بعد از ریجکتی وجود دارد. برای اینکه یک پرونده را درست و بدون نقص ارسال کنید، اول باید مهمترین دلایل ریجکتی ویزا را بدانید.
موارد زیر می‌تواند باعث ریجکت شدن ویزای استارت آپ کانادا شود:

🟠 عدم تمکن مالی کافی

🟠 ارائه مدارک غیر صحیح 

🟠 وجود سابقه کیفری 

🟠 وجود مشکلات خواص پزشکی 

🟠 تشخیص غیر عملی بودن طرح کسب و کار

🟠 نداشتن تجربه و تخصص کافی

😉 نتیجه گیری
در این مقاله تمام مراحل ویزای استارت آپ کانادا را تحلیل و بررسی کردیم. همانطور که گفته شد، این برنامه برای جذب کارآفرینان خلاق ایجاد شده است تا با طرح‌‌های نوین خود اقتصاد کانادا را به سمت پیشرفت بیشتر هدایت کنند.
کانادا هم این تلاش را بی پاسخ نمی‌‌گذارد و اقامت دائم خود را به مهاجران اعطا می‌‌کند تا از کار و زندگی در یکی از با کیفیت‌‌ترین کشورها بی‌نصیب نمانند.
5/5 - (1 امتیاز)
همین حالا با ما تماس بگیر و مشاوره رایگان دریافت کن !
021-22892823
  • تاریخ انتشار : 1401/01/16
  • نویسنده : rpergas



مشاوره رایگان مهاجرت!

021-22892823