ویزاهای تایپ D اوکراین و شرایط اخذ آن
ویزاهای نوع D اوکراین ویزاهای تایپ D اوکراین : ویزاهای نوع D از ویزاهای بلند مدت میباشد که برای اهداف اقامتی از سفارت اوکراین اخذ میشود. در زیر به تعدادی از مهمترین ویزاهای نوع دی میپردازیم . ویزای ازدواج با فرد اوکراینی …
ویزاهای نوع D اوکراین
ویزاهای تایپ D اوکراین : ویزاهای نوع D از ویزاهای بلند مدت میباشد که برای اهداف اقامتی از سفارت اوکراین اخذ میشود. در زیر به تعدادی از مهمترین ویزاهای نوع دی میپردازیم .
ویزای ازدواج با فرد اوکراینی
ویزای دانشجویی
ویزای ثبت شرکت
ویزای مهاجرت
ویزای همراه
ویزای مهاجرت :
ویزای مهاجرت (D1) جز ویزاهای بلند مدت میباشد و فردی که ازدواج با فرد مقیم انجام داده و یا از طریق فرزند خواندگی تمایل به گرفتن اقامت داشته باشد بعد از صدور دوزویل در اوکراین باید نسبت به گرفتن این ویزا اقدام نماید تا بتواند اقامت دائم خود را دریافت نماید
ویزای D-02 اوکراین
این ویزا برای کسانی میباشد که یکی از اعضای خانواده اقامت دائم یا پاسپورت اوکراین را دارند. بطور مثال اگر شخصی که اقامت دائم اوکراین دارد میتواند برای اعضای خانواده خود شامل همسر و فرزند تا ۱۸ سال و پدر و مادر خود درخواست این ویزا را بنماید. و بعد از اینکه ویزای تایپ دی را از سفارت اوکراین بگیرند ، میتوانند در اوکراین اقامت دائم درخواست بدهند..
مدارک لازم برای ارائه به سفارت :
فرم درخواست ویزا از سفارت ( اپلیکیشن )
گذرنامه اصلی معتبربا ۶ ماه اعتبار
ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی
بلیط پرواز رفت و برگشت اپن یکساله
بیمه نامه مسافرتی سه ماهه مولتی
تمکن مالی سی میلیون تومان
کپی و اصل مدارک نسبیت شامل شناسنامه و کارت ملی
کپی کارت اقامت دائم شخص مقیم یا پاسپورت اوکراینی
عکس 3×4
ویزای D-07 اوکراین
این تایپ از ویزا برای کسانی میباشد که اجازه کار خود را از طریق ثبت شرکت یا استخدام شرکت ایرانی ثبت شده در اوکراین اخذ نموده باشند .
مدارک لازم برای ارائه به سفارت :
فرم درخواست ویزا از سفارت(اپلیکیشن).
گذرنامه اصلی معتبربا ۶ ماه اعتبار.
دعوت نامه نیاز نمیباشد.
ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی.
بلیط پرواز رفت و برگشت اپن یکساله.
بیمه نامه مسافرتی سه ماهه مولتی.
تمکن مالی سی میلیون تومان.
کپی و اصل مدارک شرکت.
کپی برابر با اصل اجازه کار و اصل.
عکس 3×4.
ویزای همراه اوکراین ( d15 ) :
ویزای همراه یا (D15) مختص به اعضای خانواده (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال )شخصی که اقامت موقت تحصیلی یا شرکتی دارد میباشد .سرپرست خانواده بعد از گرفتن اقامت موقت خود میتواند اعضای خانواده خود را از طریق ویزای همراه به اوکراین آورد و برایشان اقامت موقت یکساله بگیرد که این اقامت یکساله تا پایان اقامت سرپرست خانواده هرسال به مدت یکسال تمدید میشود .
مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی اوکراین ( d13 )
برای دریافت ویزای تحصیلی اوکراین باید لیستی از مدارک گردآوری شود تا ضمیمه فرم درخواست بررسی شود. باید توجه داشت که پاسپورت معتبر با حداقل یکسال اعتبار و تعداد صفحات کافی برای ویزای اوکراین لازم است.
علاوهبر این مدارک و سوابق تحصیلی و شغلی باید به زبان اکراینی ترجمه شود. مهمترین مدارک و شرایط مورد نیاز ویزای تحصیلی عبارت هستند از:
- ترجمه پلمپشده ریز نمرات مقطع دبیرستان با مُهر وزارت خارجه و دادگستری.
- ترجمه پلمپشده ریز نمرات پیشدانشگاهی به صورت جداگانه با مُهر وزارت خارجه و دادگستری.
- ترجمه پملپشده و اصل مدرک دیپلم به زبان اوکراینی به صورت جداگانه با مُهر وزارت خارجه و دادگستری.
- ترجمه پملپشده و اصل مدرک پیشدانشگاهی به زبان اکراینی به صورت جداگانه با مُهر وزارت خارجه و دادگستری.
- ترجمه پملپشده و اصل مدارک دانشگاهی به زبان اوکراینی به صورت جداگانه با مُهر وزارت خارجه و دادگستری.
- مدرک زبان انگلیسی یا اکراینی با نمره مناسب.
- ترجمه و اصل شناسنامه.
- ترجمه معتبر صفحه اول پاسپورت به زبان اکراینی.
- جواب منفی آزمایش ایذر و هپاتیت که حداقل ۲ ماه پیش از تاریخ درخواست صادر شده باشد.
- ترجمه گواهی سلامت.
- گواهی تمکن مالی.
- گواهی عدم سوءپیشینه.
- اصل دعوتنامه معتبر صادر شده از موسسات آموزشی اکراین.
اخذ پاسپورت اوکراینی از طریق ازدواج با تبعه اوکراینی
برای مهاجرت به اوکراین می توانید بعد از اینکه ازدواج در زاگس یا مراکز گاتو (ثبت ازدواج در یکروز انجام شد ) ، شما بعد از دو سال میتوانید تقاضا اقامت دایم اوکراین را تقدیم به اداره مهاجرت مرکزی اوکراین بکنید که در کیف در آدرس برزنیکوسکی ۴آ و باگدانا خملنیستوا میباشد. و پس از مهاجرت به اوکراین میتوانید بلافاصله تقاضا پاسپورت(شناسنامه) بکنید. که باید به آویر رایون ( منطقه) خودتان که پراپیسکا (رجیستریشن آدرس) ثبت شده مراجعه کنید .
که بعد از بررسی ابتدایی مدارک تحویل اداره مهاجرت مرکزی می شود که مدارک بصورت کامل مورد بررسی قرار میگیرد . و پس از استعلام به دفتر ریاست جمهوری فرستاده می شود که در نوبت اخذ امضا از رییس جمهور قرار بگیرد. بعد از اینکه امضا توسط رییس جمهور زده شد از اداره مهاجرت با شما تماس گرفته می شود تا بروید برگه ای را پر کنید مبنی بر اینکه شما از تبعیت اولیه خود بیرون بیایید و پس از آن کارت اقامت دایم خود را تحویل اداره مهاجرت میدهید و شناسنامه خود را تحویل میگیرید. حالا میتونید برید و تقاضای زاگزان پاسپورت (گذرنامه) کنید .