انواع ویزای اوکراین و شرایط اخذ ویزای تایپ B
مهاجرت به اوکراین انواع ویزای اوکراین : اوکراین کشوری در اروپایی شرقی با مساحت ۶۰۳٬۶۲۸ کیلومتر مربع می باشد که از لحاظ وسعت دومین کشور بزرگ اروپا محسوب می شود . پایتخت اوکراین شهر کی اف است . زبان اوکراینی زبان رسمی این کشور می…
مهاجرت به اوکراین
انواع ویزای اوکراین : اوکراین کشوری در اروپایی شرقی با مساحت ۶۰۳٬۶۲۸ کیلومتر مربع می باشد که از لحاظ وسعت دومین کشور بزرگ اروپا محسوب می شود . پایتخت اوکراین شهر کی اف است . زبان اوکراینی زبان رسمی این کشور می باشد البته زبان روسی نیز در آن رایج است . کشور اوکراین با جمعیت ۴۴٫۸۳میلیون نفر ، با حکومتی جمهوری اداره می شود .
انواع ویزا اوکراین
همانطور که گفتیم ورود به خاک اوکراین نیاز به دریافت یکی از انواع ویزا اوکراین دارد. درخواست و پیگیری ویزای اوکراین بهصورت اینترنتی از طریق سایت سفارت صورت میگیرد اما ارائه مدارک و شرایط مورد نیاز باید به صورت حضوری انجام پذیرد .
به طور کلی، ویزای اوکراین برای اقامت موقت اتباع خارجی صادر میشود و سه نوع کلی دارد: ویزای تایپ /Bویزای تایپ /Cویزای تایپ D
ویزای تایپ B اوکراین
برای اقامتهای بسیار کوتاه در کشور اکراین باید برای دریافت مجوز نوع B اقدام کرد . این مجوز که به دو صورت انفرادی و گروهی صادر میشود ، اجازه حضور 5 روزه در خاک اکراین را به متقاضی میدهد .
در واقع برای اموری نظیر ترانزیت ویزای B01، حمل و نقل کالا و مسافر B02، حمل و نقل اعضای خدمه کشتیهای خارجی مستقر در بنادر اکراین B03 میتوان ویزای نوع B را دریافت کرد .
ویزای تایپ C اوکراین
ویزای کوتاهمدت اکراین که به مجوز تایپ C شناخته شده است، اجازه حضور در خاک اکراین را تا ۹۰ روز به متقاضی میدهد. به عبارت دیگر ویزای C برای افرادی صادر میشود که قصد دارند در بازه 180 روز، 90 روز را در خاک اکراین حضور داشته باشند.
این مجوز بسته به اهداف سفر در انواع مختلفِ یکبار ورود (در بازه زمانی ۳ ماهه)، دو بار ورود (در بازه زمانی ۶ ماهه) و مولتیپل یا چندبار ورود (در بازه زمانی یکساله) صادر میشود، اما برای دوره بیش از 5 سال اعتبار ندارد.
برای اموری نظیر سفر تجاری (C01)، بازدید شخصی و دیدار بستگان (C02)، بازدیدهای رسمی به دعوت مقامات و نهادهای دولتی (C03)، حملونقل کالا و مسافر بهصورت رفت و برگشت (C04)، بازدید از اتباع و شهروندان اکراینی (C05)، بازدید گردشگری و سفر توریستی (C06)، سفر درمانی و مراقبتهای پزشکی (C07) نیاز است.
علاوهبر موارد فوق، برخی از فعالیتهای سرمایهگذاری (C08)، فعالیتهای فرهنگی، آموزشی، علمی، ورزشی (C09)، فعالیتهای مذهبی (C10)، سفر کارمندان رسانههای گروهی (C11)، بازدیدهای رسمی به درخواست مقامات خارجی سازمان بین المللی (C12)، ماموریتهای خارجی (C13)، حضور درمراسم خاکسپاری اقوان و خویشاوندان یا حق شهروندی اکراینی (C14) هم به ویزای اوکراین در گروه C نیاز دارند.
برای فعالیتهای مربوط به منافع سیاستهای خارجی و داخلی C15که در شمار موارد استثنایی هستند، گروه امدادی که برای رفع حادثه و عواقب اضطراری C16 به اکراین سفر میکنند، یا خلبانان و خدمه پروازهای هواپیماهای بین المللی C17 باید برای دریافت ویزای اوکراین در گروه C اقدام کنند.
ویزای تایپ D اوکراین
اقامت در کشور اکراین بیش از 90 روز نیاز به دریافت مجوز نوع D دارد. این نوع ویزای اوکراین که به مجوز اقامت بلندمدت هم مشهور شده است، به عنوان ویزای ورود چندگانه با اعتبار 90 روزه صادر میشود و قابل تمدید است.
برای مهاجرت به اکراین باید ویزای D01 از این سری ویزای اوکراین دریافت کرد. برای امور مربوط به اتحاد خانوادگی (D02)، اقامت دیپلماتیک (D03)، اشتغال در شرکت یا سازمان مستقر در خاک اکراین (D04)، اجرای پروژههای بینالمللی (D05)، و برخی فعالیتهای مذهبی مبلغین (D06) نیاز به این نوع مجوز است.
متقاضیان اشتغال در یک سازمان غیردولتی خارجی ثبت شده در خاک اکراین (D07)، اشتغال در یک شرکت خارجی ثبت شده در اکراین (D08)، اشتغال در بانک خارجی ثبت شده (D09) و اجرای طرحهای فرهنگی، آموزشی، علمی، ورزشی یا پروژههای داوطلبانه در خاک اکراین (D10) باید برای دریافت مجوز گروه D اقدام کنند.
برای اشتغال در شعبهای از شرکت مربوط به رسانههای جمعی خارجی در اکراین (D11)، یا افراد سرمایهگذار، شرکتکننده یا مالکین سودمند (از یک شخص حقوقی ثبت شده (D12) باید ابتدا ویزای اوکراین از گروه D کسب کنند.
ویزای تحصیلی اوکراین D13، مجوز اقامت موقت از طریق ازدواجD14، و مجوز همراهی خانواده (مقیم کشور اکراین) D15، از جمله مجوزهای گروه D بر شمرده میشوند. علاوهبر این ورود به خاک اکراین از طریق معاهدات بینالمللی دولتD16 که از موارد استثنا محسوب میشود هم نیاز به مجوز گروه D دارد.